Főlökött Creative Commons License 2010.12.21 0 0 24013

Nem véletlenül írtam, amit írtam. Sokan nem tudják, hogy a volt KGST - országok kommunikációjának fenntartására, külön hálózat jött létre, mely rádió frekvenciás hálózat és minden más hálózatot padlóra küldött ( teljesítmény + zavarás ügyileg ), mivel 2km magasan volt az antenna :) és az Országunkban két helyen. Nem véletlenül pampogtam - tanulmányt is írtam a felderítő lokátorok káros hatásairól / az élő szervezetre/, melyet névtelenül publikált a jogvédő szervezet, a Pécsi telepítés ügyében, hozzájárulásommal, mivel akkor aktív voltam, így nem tehettem semilyen nyilatkozatot. Most sem taszek, akkor sem adhattam hozzá a nevemet, mert még jópár részlet mindig titkos :), így azokról sem most, sem máskor nem nyilatkozom. Mint az akkori sugárterhelés mérésről sem, az említett városokban, az akkori időkben, amit az elkészülés pillanatában titkosítotak, miazhogy szupertitkossá nyilvánították. Napjainkról már sajnos nem tudok. Nagy sajnálatomra, azért kíváncsi lennék a mobil szolgáltatók általi besugárzásra :-)