ercsenyi Creative Commons License 2010.12.20 0 0 1061

Kedves PSZH soför!

Teljesen igazad van, elkapott a hév, de ahogy belegondolsz, s írod, van némi igazam is. Sajnos, pont az ilyen "izgágaságom" miatt kaptam egész életemben jo nagyokat a pofámra, mert nem tudtam tartani. Én most csak arra gondoltam-minden hátso szándék nélkul-, hogy a HM besegithetne egy kicsit az egészbe, s ez reklám szempontjábol nekik is jol jönne, nekunk meg talán gördulékenyebb volna a szervezés és a végsö megoldás. ami a diplomáciát illeti, valoba nem vagyok erröl hires, ami szivemen, az a számon, de azért egy levelet én is el tudok nekik engedni, még cserkészparancsnok koromban (?) váltottam veluk 2001-ben néhány levelet, támogatás kérésének ugyében (persze, nem tudtak támogatni).  ezeket csak azért irom le, mert már igen várom azt a találkozot, s minden követ megmozgatnék, hogy ujra lássam a zajdai laktanyát, s a volt bajtársakat (vannak még bolond emberek).

Mivel ebben az évben már nemigen fogok kommentezni, KIVÁNOK MINDEN ZAJDAI OBSITOSNAK ÉS CSALÁDJÁNAK ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, BOLDOG ÚJ ÉVET.

ercsenyi

Előzmény: pszh soför (1060)