babar34 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 21757

Fotó alapján nehéz megitélni egy autót! Ha bevállalod, az a Te dolgod. Sok szerencsét hozzá! Egyébként sok kis apróság: az összes üléskárpit kilyukadt, egyenetlen gittelés és fújás és lakkozás, a lakk tele volt kosszal, csúszott az ékszíj, az alja sérült egy picit, a lambdaszonda kábele a szakadás határán, j.e. ajtó rosszul állt, az alsó gumi tömítése nem a helyére került vissza, géptető csak javított, e. lökhárítóról pattogott már le a festék, frsz sérült stb. és az egész motortér és üza tank nyílás csupa retek volt a karosszéria műhely dzsuvájával. Hihetetlen trehány munka

Az a gondom, hogy már most jól látszott a gittelés, ki tudja mikor esik le róla. Nem tudom, hogy készítették elő, milyen vastag a gitt, mennyit...

Viszont ami jó hír a témában, hogy találtunk az igényeinknek megfelelőt és el is hoztuk Nyíregyházáról. Ugyan alap modell, de korrekt állapotban van, szép is a kocsi! Nincs szervízköny és egy kicsit bizonytalan vagyok a km-t illetően. Mindegy, a kor az biztos: 2007.11.hó.

És lenne is itt egy kis furcsaság számomra; a kipörgésgátló, mintha későn jönne működésbe. Lehet csak nekem fura, de az offtopik autóm jóval érzékenyebben reagál. Mindegy, holnap komolyabb teszt következik.

Mindenesetre örülünk az Octának, korrekt áron korrekt autót sikerült keríteni.

Előzmény: stevie-w (21746)