Fotó alapján nehéz megitélni egy autót! Ha bevállalod, az a Te dolgod. Sok szerencsét hozzá! Egyébként sok kis apróság: az összes üléskárpit kilyukadt, egyenetlen gittelés és fújás és lakkozás, a lakk tele volt kosszal, csúszott az ékszíj, az alja sérült egy picit, a lambdaszonda kábele a szakadás határán, j.e. ajtó rosszul állt, az alsó gumi tömítése nem a helyére került vissza, géptető csak javított, e. lökhárítóról pattogott már le a festék, frsz sérült stb. és az egész motortér és üza tank nyílás csupa retek volt a karosszéria műhely dzsuvájával. Hihetetlen trehány munka
Az a gondom, hogy már most jól látszott a gittelés, ki tudja mikor esik le róla. Nem tudom, hogy készítették elő, milyen vastag a gitt, mennyit...
Viszont ami jó hír a témában, hogy találtunk az igényeinknek megfelelőt és el is hoztuk Nyíregyházáról. Ugyan alap modell, de korrekt állapotban van, szép is a kocsi! Nincs szervízköny és egy kicsit bizonytalan vagyok a km-t illetően. Mindegy, a kor az biztos: 2007.11.hó.
És lenne is itt egy kis furcsaság számomra; a kipörgésgátló, mintha későn jönne működésbe. Lehet csak nekem fura, de az offtopik autóm jóval érzékenyebben reagál. Mindegy, holnap komolyabb teszt következik.
Mindenesetre örülünk az Octának, korrekt áron korrekt autót sikerült keríteni.