Bandimacs Creative Commons License 2010.12.17 0 0 1844

A meringue port én is az angol e-bayen vettem ( a tragant porral stb. együtt)  mert olcsóbb volt a szállítással együtt is, mint itthon  :(

Ha a krémet csak a fondant alá akarod tenni - szerintem kihagyható.

A Crisco az tiszta növényi zsír - zömmel pálmavaj, én semmi mellékízét nem éreztem. Nálunk elég drága. Persze, azért valamilyen kivonattal ízesíteni kell - mert különben íztelen, csak a cukor édes ízét mutatja.

Inkább alkalmi torták bevonására való, mert ha abszolut finom porcukorral ( icing sugar) kevered ki, teljesen sima felületre el lehet simítani - mint pld. az amcsi csipkedíszítésű menyasszonyi torták bevonata. Másik lehetőség: nagyon szép virágokat is lehet belőle csinálni nyomócsővel - mert van tartása.

 

 

Előzmény: NLILDIKO (1843)