Kedves Olvasók! Úgy döntöttem, muszáj leírnom a tapasztalataimat, hogy nehogy valaki hasonlóképpen járjon, mint én.
November végén megrendeltem két műszaki cikket a pixmania honlapjáról. Eszembe se jutott, hogy nem fogom megkapni a csomagomat az ígért határidőre. A 10 napos szállítást jelöltem be, gondoltam bőven ideér karácsonyra, hiszen ajándék lett volna. Mivel a 11. napon sem jött meg a csomagom, felhívtam őket. 15 perc várakoztatás után sikerült elérnem az ügyfélszolgálatot, ahol kérte a hölgy, hogy várjak még 3 napot, mert ennyi csúszást még eltűrnek a kiszállítójuknak (DHL Global Mail). Ismét felhívtam őket a 19. napon (1-2 óra alatt sikerült elérnem őket, hol foglalt volt, hol azt jelezte, hogy nem elérhetők) amikor közölte a hölgy, hogy mivel még mindig nem kaptam meg a csomagomat, eltűntnek nyilvánítják mivel a szállítót nem lehet nyomon követni (a honlapjukon az ellenkezőjét állítják), és elkezdik keresni (hurrá). De töltsek ki egy nyilatkozatot, hogy nem kaptam meg a csomagot, küldjem vissza és írjam bele, hogy a pénzt szeretném visszakapni, vagy kb. 4-5 nap alatt ismét kiküldik. (hisziapiszi). A nyilatkozatot megkaptam, amiben közlik, hogy küldjem el a személyigazolványom másolatát???:-O valamint saját kezűleg írjam alá a nyilatkozatot és 48 órán belül juttassam el nekik. Na erre válaszoltam nekik....... A megrendeléshez és az utaláshoz nem volt szükségünk az adataimra????? Én is hülye voltam, hiszen nem néztem utána, hogy megbízhatók-e, de amit művelnek, az egyszerűen elfogadhatatlan. Kíváncsi leszek, mikor utalják vissza a már több mint két hete általunk "használt" pénzemet....
Tehát, aki jót akar magának, ne rendeljen tőlük, pláne ne most karácsonyra, ha nem akar úgy járni, mint én.