megnéztem azt a Columbiai oldalat, hát nagyon jók azok a nyomó hengerek !
Kerestem az e-bayen is - de ott nem találtam :(
Kókuszvajas recept:
-1 cup kókuszvaj (Gefro a neve, nálunk ezt kapni, hófehér és puha vajszerű az állaga)
-1 evőkanál meringue por (ha csak a fondant alá kell, akkor nem muszáj)
-1 teáskanál (valamilyen ) kivonat - én a Nielsen citromot vagy narancsot szoktam beletenni
-4 cup nagyon finom porcukor ( sima, normál porcukorral nem lett teljesen sima, nem olvadtak fel teljesen a szemcsék)
-2 evőkanál tej ( én vizet tettem bele, és 3 kanál sem volt sok )
10 percen keresztül keverem
Crisco helyett vettem és bevált.
Azóta találtam Crisco-t is azt inkább kívülre használom - kemény szárazra megszárad és könnyű díszíteni.