Ditty73 Creative Commons License 2010.12.12 0 0 10080

Honnan tudod megállapítani az üzletben, becsomagolt állapotban, hogy valódi vagy nem valódi a szépia? Mazsola sem rajong a szépiáért, de a zöldalmás rágókövet rágcsálja. Lehet, hogy azért sem érdekli, mert máshonnan - természetes úton - hozzájut a kellő mennyiségű kalciumhoz.

 

Más.

 

Ma megint meg lettünk rendszabályozva a párommal: kint volt Mazsi, visszament kicsit a kecóba és véletlen lecsukódott a ketrec ajtaja, amitől gondolom megijedt, meg hát meg is sértődött, hogy  (ő szerinte) visszacsuktuk és mikor újra kiengedtük, felmászott rám és harapdált, aztán a lábamat is, a páromét is.

 

Egyébként most már karabínerrel kell rögzíteni a kecó ajtaját, ugyanis őcsíkossága rájött, hogyan nyílik az ajtó, és mikor nem voltunk otthon, kijött, kint hepajkodott a lakásban. Szerencsére nem lett semmi baja, nem is bántott semmit, csak már valószínűleg szomjas lehetett, mert nézte a kecót, vissza akart menni, csak kintről nem tudta kinyitni az ajtót, mert az visszacsukódott. Igazi szabadulóművészek, úgy vigyázzatok.

Előzmény: zsuzsu27 (10077)