Helem Creative Commons License 2010.12.12 0 0 35580

Lehet, hogy háború. Bár ne legyen igazad. Lehet, hogy egyszerűen folyamatosan vagy szakaszosan drágul. Én ezt tartom szerencsésebbnek. Ennek be kell következnie. Nincs mese.

Nem vettétek észre szinte minden alternatív tetületen éppen a jó megoldás közelében járunk. Csak a közelében. Ez van a hidrogénnel, az etanollal, a cellulóz cukorrá majd etanollá alakításával, az üzemanyag cellákkal, az akkukkal, a fúzióval, fagázas autóval, a szuper kapacitorokkal, többmindennel. Állandóan tolódik a kész megoldás létrejötte. Minha valami láthatatlan erő megakadályozná, hogy egyszercsak ténylegesen lássuk az alagút végét. Na tessék, itt van, ezt kell csinálni, és meg van oldva a közlekedés és az energia. Ebben én a multik és hatalmasainak tudatos akadályozását látom. Egyszerűen nem adnak elég pénzt se támogatást se a multik se a kormányok a törvényeikkel olyasmire, ami a fix monopolizált olajbevétel ellen menne. Bohóckodás az van. Furcsa visszataszító járműveket látunk itt-ott. Most pl. láttam egy lapos napelemes kocsit. Irreális. A fagázas pöfögő csühös szintén irreális. Ezekre van támogatás. Hogyan lehetséges, hogy egy tag, ott van a neten, végig tudja furikálni európát egy csühös fagázas "autóval" . Próbálna valaki ilyesmire engedélyt szerezni. Magára a járműre és a jövedéki adó. Csak úgy lehet, hogy a háttérhatalmi lobbi támogatta és engedélyezte. A célja az elrettentés. Azaz vegyétek a drága olajat mert valódi megoldás nincs. Van de rohadt kormosak lesztek a csüköstől. Vagy egyedül fekve irreális helyzetben utazhattok a napelemes lapos kocsiban. Pedig már van. Ez is az uzsorázással egyenrangú kizsákmányolás módja annak, hogy mennél tovább kényszerítsék az embereket a drága olaj fogyasztására.