Törölt nick Creative Commons License 2010.12.10 0 0 56460

Elég gyorsan visszaigazolták a helyi nagyurak az alábbi álláspontot:

 

Okahandjaválasz | megnéz 2010.12.10 09:02:20 © (56450)Azért az elég siralmas, hogy van Dunakeszi, amit 12 éve egy szélsőjobboldali politikai alakzat helyi korrupt bagázsa irányít (részlegesen különböző jelmezekben) és ennek eredményeképp az elmúlt 10 éves időszakban Dunakesziből, egy zsúfolt, koszos, elégtelen közszolgáltatásokat nyújtó, lényegében fizetésképtelen, településképileg jellegtelen és igénytelen, kaotikus működésű település lett.

Itt van egy kis létszámú "társaskör", melyben az az egyik fő kommunikációs áramlat, hogy a fenti rezsimmel érzelmi, indulati, és/vagy esetenként markáns anyagi okok miatt szimpatizálók valamilyen argumentáció helyett a kritika megfogalmazójának gyalulásával vannak elfoglalva.

Ez a vitaképtelenség és megszállott hűség elkeserítő, milyen hely (ország) az, ahol a népek egy jelentős része számára a sz@r is ibolyaillatú, ha egy kedves kéz adja (keni rá)? Aki meg fintorog, az idegenszívű, nemmagyar stb.?

A 10 évvel ezelőtti nevetséges kőügyben a közpénzből finanszírozott, impotens szervezet, vagy ezen, nyilván nem egyedi impotencia "kibeszélője", akit kárhoztatni kell (épeszű embereket feltételezve)?