kiskaldi! Creative Commons License 2010.12.07 0 0 11789

Mindenkiben ott rejtőzik néha a kisördög és van, hogy oda oda lép, de akkor sem hideg motornál és 10percig tiltatáson tesszük ezt. Ismerek oyayt aki leszarozta a vectrát, mert hidegen állandóan nyélgázon járt és 200ezerrel motorgenerál után kíváncsivá váltak a hajtókarok és kinéztek a blokk oldalán, hogy milyen itt kinn.

 

Én még ugye fiatal versenyző vagyok unyan, de megdolgoztam a kocsiért és melóhelyen is sok autó megfordul a kezem alatt. Tudom, hogy ha hülye vagyok sokkba kerülhet ezért ésszel vagyok.

 

Én is szoktam poénkodni meg vannak hülyeségeim nekem is. Van oylan, hogy tényleg rámjön és akkor sportosan vezetek, de nem 1-2 tilt és utánna satufék meg zebrán előzök 200al... Épp ezért vettem 2.0át. megy is ha akarom, de lehet vele szép finoman autókázni.

 

Majd valamikor jó lenne összehozni egy minitalit. Egy szombati vagy vasárnapi kis összeröffenést valamelyik nagyobb üzlet parkolójába. pl lurdi vagy hasonló. meglehetne vitatni az ötleteink, bajaink, meg megnézni a másik autóját is és akkor szoktak azok jönni, hogy "bazeg nekem is kell ilyen. már megin egy csomó pénzt bele ölök a kocsiba XD"

Előzmény: mumtaz (11783)