Tristore Creative Commons License 2010.12.06 0 0 294

Üdvözlök mindenkit!

 

Mi is végig kísértük a Vigó ház felépülését. Azok közé tartozunk, akik akkor választották a lakást, mikor még csak papíron láthattuk tervek alapján. Bent a központban tetszett a makett, mely kicsit jobban elénktárta, milyen is lesz majd ha elkészül...

 

Ezalatt az idő alatt csak olvastuk a fórumot. Fiatalként, nem is tudtuk mi hogyan fog zajlani, de azért voltak elképzeléseink.

 

A szerencsések közé tartozunk, mert nem sok hibát találtunk, mármint a 1,5 oldalas felsorolásokhoz képest. Ahogy megvolt a hibák felvétele augusztus végén, kaptunk is kulcsot és már költöztünk is. Izgatottan vártuk, hogy milyen is lesz itt lakni. Nem volt még konyhánk de ez minket nem nagyon zavart.

 

Már nagyon vártuk a közös otthont kedvesemmel. Így aztán ahogy kaptunk kulcsot költöztünk is. :D

 

Újból mellénk állt a szerencse, mert augusztus végére vettem ki egy hét szabadságot, amikorra oda is tudták adni a kulcsokat. Nagyon örültünk.

A hibákat nagyon gyorsan kijavították.

Mi is szakértővel vettük át a lakást, jó minőségűnek ítélte "első látásra", s másodikra is :).

 

 

Sikerült belaknunk a lakást. Nagyon szeretjük.

 

A liftet beüzemelték a napokban, párom már ki is próbálta :) pedig a földszinten lakunk.

 

Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy az ajtó nem hangszigetelt, biztonságtechnikai szempontból nagyon jó minőség, "mondja" néhány hozzáértő ismerősünk.

Gondolom aki közel lakik hozzánk annak sem tetszik :) mikor a kutyánk hiányol minket, vagy ha épp játszunk vele, szerintem zeng a folyosó :D, de rajta vagyunk a hangszigetelésen :D.

Addig is bocsi!

 

Szép napot mindenkinek!