Maria1964 Creative Commons License 2010.12.06 0 0 2053

Az éléstárat, kenyértartót miután elmosod, nem eltörölni kell, hanem megszárítani, ugyanis a törléssel nem fogod tudni teljesen szárazzá tenni. Én ilyenkor télen a radiátoron szárítom őket, nyáron pedig a napon. Soha semmi gondom velük. És mint minden Tupper tároló és frissen tartó edényt, mielőtt vissza teszed a hűtőbe a kondenz vizet le kell törölni., mint azt itt már javasolták is.

A kenyértartót ne tedd hűtő tetejére, mikro tetejére vagy hőforrások közelébe, ne tegyél semmit a tetejére, ugyanis a kenyértartó körül, úgymond cirkulál a levegő és ezáltal marad friss benne a kenyér, zsemle, kifli, stb. Sós kiflit, cukrozott édes tésztát ne tegyél bele!

Nekem a teljes termékskálám megvan és még sok különleges edény is, de még soha semmi gondom nem volt egyikkel sem. Kezdetektől fogva, mióta megjelent a cég Magyarországon, azóta használom a Tuppereket. 1998-2005-ig tanácsadóként dolgoztam. Egy családi probléma miatt kellett abbahagynom a munkát, de mivel kislányom már gyógyulóban van súlyos betegségéből, hamarosan megyek vissza dolgozni a céghez. Imádom a termékeket és imádom a partykat is.

Előzmény: nissan66 (2049)