Sziasztok !
Felmerült egy kérdés a wellness-szel kapcsolatban a Futó utcában.
A nyitás dec.17-én lesz. A lakók biztos kapnak kedvezményt, de erről bent kell érdeklődni, illetve vele szemben van egy gyorsétterem-kávézó: 10 MINUTES.
Ott is tudnak a kedvezményekről. Mellesleg az étterem baromi jó. Illy kávéjuk van kb. 350-400 Ft egy cappuccino, nem úgy mint a plázában a costaban, ahol 1000 Ft. Emellett frissen készítik a szendvicseket, ami szintén tök jó, mert nem lefóliázott újracímkézett 2 hónapig is jó műszendvicset árulnak.
Emellett a hátsó részen van egy nagyon komoly gyorsétterem, házias ízekkel. Úgy néz ki mint a vapiano, csak magyar kaja van, baromi jó. Olajfák, citromfák, narancsfák, az asztalokon fűszernövények kis cserepekben.
És a kaja... 690 a napi menü, de emellett egy csomó más kaja is van fillérekért, tök jó a pizza, este meg a'la cart.
Az irodaházakból oda jár mindenki, csak akkora a hely , hogy amikor 500an vannak akkor sem tűnik fel. Sor nincs , a vapianohoz hasonló kártyás rendszer, bemész kapsz egy kártyát, eszel iszol, aztán a végén fizetsz.
Sőt ! Én már kaptam VIP kártyát is. Ha töltesz rá 10.000 ft-ot 11.000-t raknak rá.
Ez rögtön 10% kedvezmény!!! Az eleve nyomott árakból.
Jóhogy üres a plaza kaja része... Mindenki itt kajál egész nap.
Meghát ki kíváncsi a kínaira, vagy törökre "ezeröccá'-ért ha ehetsz jó kis bablevest palacsintával 690 Ft-os menüben...
SZóval jó ez a Corvin sétány , és már csak 11et kell aludni és mehetünk GYÚRNI !