3hetes Creative Commons License 2010.12.04 0 0 731

Köszi, hogy írtál, hát nem túl bíztató.

Én tudom, hogy semmi komoly bajom nincs, tehát pl. nem félek tumortól meg ilyesmitől, ez nem probléma. Egyszerűen attól félek, hogy ez így marad, de attól nagyon.

Én megsérthettem a fülemet tisztítás közben, mert egy mozdulattól bedugult, utána a fülészeten szívással tisztították (szerintem azóta cseng, de nem vagyok benne biztos), gyógyszerezték, csöpögtetem, sóval melegítem, mindent csinálok. Még mindig dugul egy kicsit, bár nem egyformán, van, hogy reggel igen, aztán később nem annyira. De érzem, hogy valahogy nem oké minden bent az üregekben. Az orrom is dugul, kiderült, hogy rossz az orrsövényem.

A héten náthás voltam meg hőemelkedéses, 2 napig még hangosabban csengett a fülem.

De érdekes módon tegnap este elhalkult, aztán hajnalban felébredtem (pontosabban felébresztett a macska:)), és akkor mintha még halkabb lett volna. Nagyon örültem, úgy elkezdtem bízni. Aztán ahogy próbáltam visszaaludni, fokozatosan hangosabb lett, félóra múlva elérte a nátha előtti szintet. Nem tudom ezt mire vélni.

Egyébként pár napja elkezdtem gingkot meg mindenféle egyebet szedni.

Talán még van remény, hogy abbamarad...

Előzmény: Kathyc (727)