worsi.971 Creative Commons License 2010.12.01 0 0 8285

Kedves Lappa,

nyilván tudod, hogy nem a szóhasználat a kérdés itt, számomra sem ez a legkedveltebb jelző , h a saját halmazállapotomra gondolok ( mint ahogy azt hiszem nem is az vagyok) és nem kritika nélkül szeretem Zst, mint ahogy Évi sem.

(A nyalifali meg egész más kategória , pontosan tudom, mire gondolsz..(lsd. fb-megjegyezném,hogy nem a szerre gondolok ,mielőtt vitát indukál újfent:)))

Azt gondolom, hogy aki itt gyűl, az azért teszi , mert vmilyen formában +érzülettel viseltetik Zs. irnyában.

Ebbe természetesen belefér a kritika, hisz jelen pillanatban még mindenki azt gondol amit akar, és egy darabig még ki is mondhatja(bár az eseményeket figyelve ez már csak idő kérdése-sajnos mostanság nem volt áramszünet...)

Ami személy szerint engem is nagyon bántott, többünket bántott- és ezer szerencse , hogy Zs nem látogatja ezt az oldalt, mert őt is biztos bántotta volna- az a kinyilatkoztatásokkal teli, pocskondiázó, néhol útszéli stílus, ami tán nem illik olyan emberek szájába, főleg nagy nyilvánosság előtt, akik magukat igyekeznek komolyan venni, hogy mások is komolyan vegyék, amit írnak. Máskülönben miért írná? Arra ott van a napló, oszt betolhatná a fiókba.

Ez az érte haragszom szöveg, ez számomra azért hiteltelen, mert amikor én érte haragszom, azt a tudtára adom (több fóruma van ennek is), és nem belekiabálom a nagyvilágba, hogy lehetőleg minél hiteltelenebbé váljon mindaz amit csinál, csinálnak.

(Anyámnak sem mondom azt, ha valami nem ízlik, hogy b.ki ez akkora sz@r, hogy hányok tőle stb....még akkor sem amikor "haragszom érte")

Másrészt azt se gondolnám, hogy Tolcsvay , Bródy, Gerendás , Lerch , Závodi,Cipő,Bornai - a teljesség ígénye nélkül- Zsvel az élen összeálltak volna, hogy valami vállalhatatlant hozzanak létre, adjanak ki a kezük közül.

Nem gondolnám, hogy sokunk által elismert, szeretett , és azt gondolom vitathatatlanul jó zenészek ennyire mellényúljanak, amilyen kritikát kapott itt a lemez.

Lehet, hogy az én ízlésemmel van a baj, de én nagyon szeretem ezt a lemezt, az egyik legjobb KZs lemeznek tartom, és a helyzet az, hogy ezzel nagyon sokan vagyunk így, mert a koncertek szünetében az emberek-hallván az új dalokat- tolonganak a lemezért. Azt gondolom ez igazi visszajelzés. Nyilván nem kell, hogy mindenkinek tetsszen , de erre van egy baromi jó megoldás............

Előzmény: Lappantyú (8282)