Számomra a Lost volt a király :) De az már sajnos leköszönt, igaz legalább szép lezárást kapott - azért szerencsére van utánpótlás.
Walking Dead-re én is nagyon készülök, hogy nekikezdek, de az elmúlt hetekben nagyon nem sikerült időt szakítanom rá, pedig már gyűlnek a részek szorgalmasan, ennek így attól tartok, hogy dara lesz a vége :D Nem tudom, mennyire paráztató, de egy éjszakai darálásra jó lehet, főleg, hogy nem hosszú az első évad, de félek erre már csak karácsonykor lesz időm...
Amiket Te írtál, abból még a Ments meg-et nézem, annak a szinkronját is nagyon szeretem, kivételesen jól sikerült szerintem - elég sok olyan sorozat van, amit magyarul nem bírok megnézni, de ezt még jobban is szeretem így, ráadásul az AXN elég szorosan követi a kinti vetítést - rájuk jellemző, hogy gyorsak, Lost-ot is pár héttel a kinti után már adták. Tommy Gavin tényleg irtó nagy tapló, meg amilyen jeleneteket bírnak művelni a laktanyában, attól mindig szakadok a röhögéstől :D Látszik, hogy Denis Leary korábban standup-os volt, meg még most is szokott turnézni az usában.
Nálam még a Dexter is alap, az aztán tényleg nagyon beteg, de a folytonos belső monologizálásai nagyon ütnek :)