Üdv!
Ismeretlenül írok most ide, némi olvasás után úgy tűnik, Te vagy a "Mágus" itt.
Van egy mostani Passatom amiben anno MFD2 DVD fejegység volt, idővel kicseréltem egy RNS510-re, néhány dolgot sikerült megváltoztatni benne egy ismerős segítségével de nem volt igazán ász a srác, csak hát sajnos az övé a VCDS hozzáférésének lehetősége :(
A következők várnának még megoldásra:
- az MFA+ a műszerblokkomban nem látja a rádiót/navit/stb., ha jól tudom akkor ehhez is programozni kell a rádiót
- az előzővel kapcsolatban áll hogy a multikormány ehhez tartozó funkcióit se tudom használni
- a multikormányomon a kis csillag gombot fel kellene programozni a hangvezérléshez, most némításra van kódolva
Ami nem biztos hogy simán megoldható programozással:
- parksenzor megjelenítése a kijelzőn
- premium bluetooth kihangosító kiegészítő funkciói az RNS-510 kijelzőjén, telefonkönyv, tárcsázás, stb. most is elérhető, ehhez már kicseréltem a bluetooth központi egységét egy frissebb szoftverűre ami képes kommunikálni az új rádióval
- esetleg klíma adatainak megjelenítése, bár ha jól tudom akkor ehhez az új típusú klímavezérlő kell
- riasztó hangjának megváltoztatása
- esőzárás
Ha esetleg össze tudnánk valamikor futni és némi pénzekért ezekben tudnánk előrelépni akkor roppant hálás lennék!