Borella Creative Commons License 2010.11.23 0 0 8209

Szia Lappa, hát én se tehetek mást, mi lényegem, akárcsak Peppers, próbálom összebékíteni az összebékíthetetlent és harmóniát teremteni ott, ahol t. képpen lényegtelen dolgokon emberek hajbakapnak és feszültséget indukálnak, de most épp a gépem kikészít, alig van itt időm erre órákig nem azt csinálja amit akarok, hanem össze-vissza frissít meg megnyit mindent, amit nem akarok, de semmit, amit őrjöngve akarok, mennek az órák, aztán mire kínkeservesen megnyitottam az indexet, vagy háromnegyed órát még lapozott a hsz-hoz, kikészít, közben marad 3 órám az alvásra megint és egyre kevesebb erőm arra, hogy olyasmit magyarázzak, amit nem szándékoztam se magyarázni, se semmi különöset vele, csak kicsit összefogni egy közel vagy legalábbis valamiben közös érdeklődésű csoportot.

Lehet, hogy toleránsabb vagyok a kelleténél és a vendégszeretetre neveltek, de kérlek, könyörgöm, a cukival még közvetve se azonosíts, soha, semmikor, még a cicákat se neveztem így soha, pedig azok tényleg cukik egyébként. Ha emiatt nem jössz, rosszul teszed, ez nem mérvadó és nem mi vagyunk, ez legfeljebb valaki, de toleráljuk.

Nem is jutottam be a fb-re se, majd legközelebb, nem tudom mikor. Bánt, hogy Katzenmaminak se volt időm írni, meg a gépem olyan béna, hogy a levelezőt meg se kíséreltem kinyitni, de ezúton üzenem, ami késik, nem múlik.

 

Még meggondolom, hogy Peppersnek írjak-e ide valamit, mert nem annyira fontos, mint amennyire igénybevesz. Messze vagyunk mi a hobbi-meg szakmai kritikától egyaránt, de nagy baj is volna, mert egyik se vagyunk és részemről nem is akarok lenni. Ha pedig valaki valami merőben mást várna el egy t.képpen spontán baráti csoportosulástól, amit kedvtelés és lelkesedés működtet, az keressen szakmai kört erre a célra, biztos van.

 

Zsolt pedig régi-régi Koncz Zsuzsa-rajongó, aki nagyjából a kiállítás táján kapcsolódott be a különféle Koncz-köreinkbe, amik a Sors kifürkészhetetlen akaratából az utóbbi időben imígyen összefolynak.