öntőszacsa Creative Commons License 2010.11.22 0 0 7858

Jó szerencsét!

 

Sokan szóltak már a srácnak, hogy állj meg, de még többen regisztráltak mint "selmeci diák" (majdnem kétezren, állítólag). Ezt jogosan veheti bíztatásnak, sőt akár felhatalmazásnak is. A ötven fölötti öreg diákok hangosabb része is támogat minden fiatal "elektronikus alapú" kezdeményezést (nem igazán tudják, akarják átgondolni az internet károkozó képességét), azt tudják, hogy a net új, gyors, tehát "jó". A 30-40-es korosztály, akik tisztában vannak a net károkozó képességével, pedig vagy csendben élik életüket (ááá, inkább nem szólok...blablabla-amit értek, mert legalább itt nem kell felelősséget vállalni) vagy szólnak és a gyerekek megsértődnek. Végül is Oppenheimer vezetésével az a néhány tudós (vallást direkt nem írok) is csak jót akart, majd rázúdították az égből jövő holokausztot (eredeti, görög alapú jelentéssel) a japánokra.

Megoldást nem igazán tudok. Mindig volt és lesz is egy-két sajtkukac, akik szívesen nyüzsögnek, főleg ott, ahol kontroll nélkül lehet tevékenykedni, a net pedig ilyen.

Talán nyugalomra ad okot

Szacsa, hogy minden csoda három napig tart. Ez is arra a sorsa fog jutni, mint az a másik húsz, amelyik már rég az enyészeté. Amúgy meggyőződésem, hogy a hagyományőrzés nem ettől lesz jobb, vagy rosszabb.

Mindezek mellett, nagyon nem tudom elfogadni a selmeci ügy kiteregetését a világhálón.

 

Előzmény: gigabursch (7857)