Lappantyú Creative Commons License 2010.11.21 0 0 8184

:DDDD

 

Bora, nem tudom, tudod-e, hogy Peppers csinálta annak idején a Fonográfiát, ami hiánypótlón összeszedte a kétezres évek elején az összeszendőket és csinált pár olyan interjút is azokkal az emberekkel, mint kb senki. se régen, sem most.

 

én abszolút értem a szempontjaidat, gyűlölöm a trollokat, internetcuccokban senkit nem utálok jobban náluk, de Peppers nem troll. szúr is, vág is, kényelmetlen is lehet (van, kinek), de nem troll. ne értsd félre, nem vagyunk barátok vagy ilyesmi, nem is ismerem igazából, csak tíz éve innen(-onnan), de ha valamiben biztos vagyok, akkor az az, hogy Peppers nem troll a Zs. fórumban.

 

(trollok azok az alakok a neten, kiknek semmi más célja nincs, mint felbosszantani a netes közösséget, kb.)

 

valamint még elmesélem, hogy a múlt héten volt egy interjú(ismétlés) a rádióban Tolcsvay Lacival és a nejével és lenyomták a nosztalgiás dalt és én attól mindig frászt kapok, hogy banyek, ez az egy ember tényleg tudja és érti, hogy mire gondolok/unk, de hogy nem értik a többiek?? miért nem értik?

igen, én is roppant dühös vagyok mindig, ha az az érv, hogy de legalább. az nem érv, a de legalább nem érv. a mások még így se, az se érv. és azt se, hogy ez lesz a fogyasztható. nála nem érv.

Előzmény: roth_ur (8183)