Dain Bramaged Creative Commons License 2010.11.20 0 0 291

Szia!

Én nem éreztem még kajaszagot a lépcsőházban, de lehet, hogy csak azért, mert hétvégén ritkán vagyok itthon. A lakás bejárati ajtajának 3 éle szigetelővel van elátva, de alul nincs, így nem csak a fény hanem a pörkölt illata is átszökhet rajta. Hangot pedig egyáltalán nem fog le az ajtó.

A vizes helyiségekben kéne lenni elszívónak.  Nekem hiányzik az egyik és szerintem soha sem fogom megkapni. A világítótest nem alap. Én a műszaki átadáson sötétben vettem át a fürdőszobát, mert nem volt fény. Kértem, hogy ellenőrizzük le, hogy van e áram a konnektorokban/lámpákban erre azt mondták, hogy hozzak eszközt amivel leellenőzizhetem. Rendes volt a műszakis csóka, mert beledugott egy drótot az egyik konnektorba. Durranás, füst, megolvadt konnektor - látja? van áram!

Állítólag akkor indítják a liftet, ha lesz elég pénze a társasháznak a beüzemelésre. Írtam már, hogy a legnagyobb tulajdonos akadozva fizeti közös költséget?

 

A héten felrakták az eddig hiányzó radiátort is, így a másfél oldalas hibalistából így közel 3 hónappal az átadás után már csak fél oldal van hátra.

Elintéztem a lakcímkártyát is.

Ha nagyon tetszik a lakás akkor alkudj jó sokat és vedd meg.

Üdv,

Zsolt

 

Előzmény: Poppyakiraly (290)