munyamunya Creative Commons License 2010.11.19 0 0 73

"Tudod menyi vizsgálat bizonyította az elmúlt évtizedekben a zsír-vaj-margari-étolaj ártalma/egészséges voltát?" vs "Nekem elég lenne, ha valaki kijelenti, megtalálta a kopnyában a földönkívüliek genomját, tudományos dolgozatban közzé tenné, és az akadémiák elfogadnák."

Most akkor hihetünk a tudományos vizsgálatoknak vagy sem?

 

Egy szót sem szóltam a vízfejűségről, nem állítottam, h viccelnél, sztem te itt nem velem vitázol, hanem vki mással. Annyi azonban bizonyos, és ezt már írtam korábban, h számtalan olyan egyéb jellemzője van ennek a leletnek a furcsa formán KÍVÜL, ami már nem magyarázható semmilyen fejlődési rendellenességgel, (ismert) betegséggel.

 

A "miért"ekkel kapcsolatban IS írtam már, jó volna, ha kicsit figyelmesebben olvasnád mások hsz-eit:

Én nem gondolom, h ezzel a koponyával kapcsolatban - sőt, úgy általában az ú.n. UFO-jelenségekkel kapcsolatban - valamiféle szuperinteligens, más bolygókon/galaxisokban élő, fejlett technológiával rendelkező idegen életformákról lenne szó, amik ugyanúgy az állítólagos evolució eredményeként "fejlődtek" volna ki, mint mi. Egész más irányból közelítem meg a kérdést, úgyh kár számonkérni rajtam az ilyesfajta nézeteket, én nem ezekben gondolkodom.

Előzmény: joy (71)