DavidKaTtAnT Creative Commons License 2010.11.18 0 0 7855

Jó Szerencsét!

Kedves selmecbányai diák hagyományőrző testvéreim! Ma, azaz november 18-án elindul Magyarország eddig legnagyobb hagyományőrző portálja. A portál célja, hogy neten is megjelenítse a hagyományőrzés mozzanatait és bemutassa a testvérintézmények közötti apróbb eltéréseket. A főoldalon mindig a legaktuálisabb felhívásokat és híreket közölje, a többi oldalt változatlan tartalmakkal megtöltve, színteret adjon az érdemi vitának és párbeszédnek.

A tartalom nem teljes, sőt helyenként hiányos és megeshet, hogy hibás. Ember vagyok, aki hibázom, olykor fáradt vagy figyelmetlen, így félreüthetek karaktereket, de semmiképpen sem szándékos rosszindulattal hagyok ki, írok rosszul információkat. Így, ha valaki hibát észlel, az legyen olyan kedves és egy konstruktív levél formájában, a hibát és annak pontos helyét megjelölve, valamint ha tudja, akkor annak javított változatát is írja meg és küldje el nekem. Az oldal közösségi alapon fejlődik, tehát többnyire (azaz nem mindig, mert szerkesztési elvek, azért vannak) az kerül fel, amit a hagyományőrzők beküldenek. Ha egyes karoknál, szakoknál hiányzik kép vagy pontatlanság fordul elő, írni kell, csatolni a megfelelő anyagokat és igyekszem minél hamarabb javítani. Ezeket elsősorban a Valéta Bizottságoktól várom - úgyhogy őket lehet nyüstölni. Probléma, gond sok van, megoldás kevés, márpedig minket a megoldások érdeleknek, így inkább csak az írjon levelet, aki segítőkész szándékkal ír. Köszönöm!

Mi most elindítottunk valamit, hogy mennyire működőképes és maradandó, azt majd az idő és a hagyományőrzők eldöntik. Kérlek szóljatok ismerőseiteknek, addig is kellemes nézelődést és "lájkolást": http://selmeciszellem.hu

Üdvözlettel:

Horváth Dávid a.: KaTtAnT
E-mail: info [kukac] selmeciszellem [pont] hu
http://selmeciszellem.hu/

Jó Szerencsét!