kannibál Kovács Creative Commons License 2010.11.18 0 0 155929

Hannoverben nem volt semmiféle hepciáskodás. Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de emlékezetem szerint Husztinak megalázóan kevés volt a bére Hannoverben, miközben ő volt a csapat legjobb mezőnyjátékosa. Ebben a helyzetben másnak is lenne egy-két szava. Vajon Dzsudzsák csöndben tűrné, ha nem nem lenne ott a PSV 11 legjobban fizetett játékosa között?

 

Fogalmam sincs, hogy önző ember-e Huszti Szabolcs, de ha az, akkor sem feltétlenül számít mindez, hiszen a fenti tulajdonság semmivel sem rosszabb, mint pl. Gera sunyisága. Én csak azt tudom, hogy Huszti eddigi pályafutása során szinte mindegyik edzőjével jól kijött (Pintér, László Cs., Matthäus, Bozsik-Détári, Koeman + a kölföldi csapatainál sem volt balhéja). Mindössze két emberrel került konfliktusba, mégpedig Várhidivel és a Mesteredzővel, de tegyük hozzá, hogy utóbbival kibékült, hiszen Bajusztörp utolsó két meccsén már ott volt a válogatottban.

Mi a közös Várhidiban és Egerváriban? Megmondom mi: mindkettő egy fontoskodó majom.

 

Az sem igaz, hogy a Zenitben csak a kispadig jutott. Tavaly viszonylag sokat játszott, sőt Advocaat menesztése után stabil kezdőember volt, és a Zenit éppen ekkor tornászat fel magát a nyolcadik helyről a Bl-selejtezőt érő bronzéremig. Sajnos az idei éve tényleg rosszul sikerült.

A németországi produkciójáról annyit, hogy a legjobb évében, a 2007/2008-as szezonban szinte hajszálpontosan ugyanolyan gólmutatót produkált, mint annak idején Détári Frankfurtban, és bár Szabolcs nem nyert kupát, de a Hannover jobb helyezést produkált, mint az Eintracht.

Előzmény: ezüstszalag (155874)