Törölt nick Creative Commons License 2010.11.17 0 0 7530

Bocs (főleg magamtól, hiszen magam égettem be), de annyira beleéltem magam, hogy a kövek a világítótorony ból vannak (és felfedeztem egy ókori hitechet), hogy totál bezakkantam..  (lehet kevesebbet kéne borozni?)

 

8)

 

Azonban ha a torony teljes rom-anyaga ott van a sekély tengerben, akkor ott kell legyen a válasz arra is - amit ha jól tudom, nem tud senki még - hogy mi világított olyan erővel a torony tetején, hogy 50 km-re is látták? Szerintem a nagy tűz és tükrök teóriája nem helytálló. Kabír hitech-el világítottak az Alexandriai Világítótoronyban! Pontosan azzal a technológiával, azzal az elektromos világítási megoldással, amiről itt rég társalgunk. Nemde? S ez pontosan klappol ahoz az elgondoláshoz, hogy a szigeten a föld alatt kabír műhely volt. Mellesleg nagyon is elképzelhető szerintem, hogy az oda épült erőd alkotói jól tudtak erről a föld alatti komplexumról és pontosan annak takarására, elzárására törekedtek, katonai erővel. Nem lehet?

 

Talán nem is földrengés pusztította el a tornyot, hanem ugyanaz a lobbi, ami a könyvtárat is, akik célja a teljes titkos ősi hagyomány és technológia (többek közt a Grál, a Frigyláda) eltüntetése. Ebben szerintem az iszlám és a kreszténység karöltve buzgón tevékenykedett, hiszen az ősi tudás mindkettőjük dogmarendszerét és hatalamát veszélyeztette... Hiszen elég fura "véletlenek" ezek, hogy leégett az alexandriai könyvtár, eltünt a világítótorony, eltünt a rhodoszi kolosszus és még sok minden más...