Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 300

Megint egy rohadtul értelmes topik. Baloldaliak, ennyire nehéz veszíteni? Ez a folyamatos rettegés már 21 éve mindentől, ami nem a szabad rablást és a korrupciót létesíti előnyben nem szánalmas egy kicsit? Nem ismeritek a "Ne kiállts farkast!" sztorit?

Annyiszor mantráztátok ezt a rettegés maszlagot hogy már nem nagyon vagytok hitelesek. Szdsz élen járt ebben a folyamatos riogatásban és el is tűnt (szerencsére). Ide vezetett a sok "náciveszély"-szerű szövegük.

Emlékszem régen Antaltól meg az MDF-től kellett félni, mert, "jajj, ezek visszahozzák a fasizmust".

Aztán a segghülye Torgyán volt a mumus, mondván hogy "jaj, ez majd üldözni fogja a baloladliakat"

Aztán jött a MIÉP, mondván "jajj ezek kinyírják a demokratákat, meg háborút akarnak Romániával"

Első Orbán kormány idején, a náciveszély volt a téma, mondván "ezek összejátszanak a nácikkal, szegény baloldaliaknak annyi"

Aztán jött az ominózus 8 év demokratikus jogállam, szemkilövetésekkel, hazugságokkal, nokiás dobozokkal, sokszoros árú beruházásokkal, Zuschlagokkal, Hagyókkal, Hunvaldokkal, Weisztekkel ...

Persze ekkor is félni kelett a Jobbiktól, "aki aztán a fidesszel összefogva tervezi a gázkamrákat hogy a zsidókat, cigányokat és a baloldaliakat kiirtsa."

 

Mindegyik hisztériakeltés hamisnak bizonyult, de ti nem tanultok. Ilyenkor egy kicsit sem érzitek gáznak az ilyen topikokat (mint ez a jelenlévő), meg szövegeket? Most, komolyan? Azért lelketek mélyén valami azért csak azt súgja hogy egy kicsit gáz, ugye?