Dewey Readmore Books Creative Commons License 2010.11.12 0 0 280

Szió!

 

Igen, mi alapvetően boldogok és elégedettek vagyunk :). Csak hát 2008 nyarán vágtunk bele a dologba, amikor még akkor úgy tűnt, legkésőbb 2010 tavaszára elkészül a lakás (sőt volt olyan verzió is, hogy az A épület már 2009 decemberére...), ehhez képest mi most, október végén kaptunk kulcsot...(persze a válság és egyebek megmagyaráznak sok mindent...). Az utolsó hónapok, júliustól októberig, kicsit felőröltek minket, úgy tűnt, sose jön el a kulcsátadás... A legtöbb hibát átadásra végül is kijavították (szerintem addigra a többi lakó bár betrenírozta őket, és az asztalt csak kicsit kellett verni...), most már csak bizonyos dolgokat kell pótolni, de nélkülük is jól használható a lakás. Ami tényleg nagyon szép lett :)

Szóval nektek már nem kell végigcsinálni ezt a többéves hercehurcát, ami a mi esetünkben, mivel eredetileg nem budapestiek vagyunk, különösen fárasztó volt. Itt már csak elkészült lakások közül kell válogatni, nem pedig izgulni, hogy ami a tervrajzon jól néz ki, a valóságban milyen lesz (de jó lett :)

Az Elephant valóban egészen máshogy viselkedett az átadás előtt, mint azt követően...nem tudom, hogy új vevőkkel milyenek, nyilván nekik is fontos eladni. Mi műszaki szakértővel mentünk minden bejárásra (burkolás előtti bejárás, műszaki átadás, kulcsátadás...), aki alapvetően elégedett volt a látottakkal, azt mondta, jól összerakták a lakást.

Mi még csak egy kis időt töltöttünk sajnos az új lakásban, a többiek meg tudják mondani, több hónap után milyen ott lakni. A már ott lakók nagyon kedvesnek tűnnek (meg, gondolom,  mindenki boldog és megkönnyebbült, hogy költözhet végre :))

 

Ps. Ha esetleg banki hitelt vesztek fel, készüljetek fel, hogy a bank se piskóta...bár talán ma már kicsit kevesebb túlkapást engedhet meg magának, de az sem egy egyszerű menet.

 

Előzmény: Poppyakiraly (279)