Mirdad Creative Commons License 2010.11.10 0 0 179

 

  "amúgy az a lehetőség mennyire lehetséges h a szellemi belső átalakulás összefüggésben van mondjuk a monatomikus elemekkel?"

 

 Szeritem teljesen logikus következmény lehet.

 

 Ismerve a Kavalkó János-féle Orgon-készülék KLINIKAI, ORVOSI vizsgálatának pozitív eredményeit! (Betettem a 2 linket múltkor.)

 

 Ezen magam is megkepődtem, nem tulajdonítottam a készüléknek nagy jelentőséget, "na, mondom, egy újabb energiagyógyász-kókler" :)

 

 Igaz, a mi kísérletezgetéseink másfelől közelítik meg az Orgon-energiát: mi valóban közvetlenül az Orgon-energiát próbáltuk megragadni, érzékelni (Kavalkó János hegyikristályokat is bevon a dologba). 

 

 

  A Joe-cellával (Orgon-akkumulátor, energiacella, a közhiedelemmel ellentétben nem "ingyenenergia", nem "a vízautó lelke", stb. :)

folytatott vizsgálódásaink summázata: 

 

  Hihetetlenül izgalmas, hogy ismét túljuthatunk a szavak elméleti világán: akár Orgonnak, akár másnak nevezzük, az az energia valóban LÉTEZIK! :)

 

  A Joe-cellában a víz, csak mint közvetítő közeg játszik szerepet, és az érzékelhető, hogy egy végtelenül egyszerű kis szerkezetben

(4 db rozsdeamentes acélhenger koncentrikusan egymásba helyezve, víz /csapvíz nem jó!!, kúti, forrás víz kell!/  és elektromos áram), tehát egy ilyen kis készülékben hatalmas erők kezdenek megszületni!

 

  Szinte ingyen, de mindenképp fillérekből bárki elkészítheti otthon a Joe-energia cellát. És megízlelheti milyen erő, energia akkumulálódik benne. "Prejudikáció" nélkül, inkább semmit nem mondok, a megVALÓSítás híveként, csak bíztatni tudok, hogy érdemes megépíteni és kipróbálni.

 

  Tuvok oldalán van egy "befőttesüvegben realizált komoly készülék" :) pl.

 

  Ez egy komolyabb alkatrészekből összerakott cella (+leírás az orgonról), ahol el is lehet vezetni a benne keletkező energiát:

http://www.tar.hu/tuvok1/joecell/page1/page1.htm

 

 (Hogy is jutottunk el a Hórusz-szeme-topikban a dogonokig és az Orgon-energiáig...? :))