ghepard Creative Commons License 2010.11.10 0 0 316

30-as éveiben jár az ipse.

Hát akkor fiatal, tele lehet még életenergiával, élniakarással, meggyógyulnivágyással..

Húú, hát fantasztikus volt a 2. történet, jól el is gondolkodtam rajta.

Hát igen, mesébe illő, így olvastam akkoriban, de az akarat, a kitartás és a sok sok gyakorlás már több esetben is meghökkentő eredményekhez vezetett 

 

Még az jutott eszembe tapasztalatilag, hogy mikor valami bujkál az orromban vagy torkomban, aminek nem kéne, olyankor ha csukott szájjal rezegtetek, dudolok, akkor nagyon forró levegő jön ki az orrlyukakon. 

Igen, de már nem nagyon emlékszem, de talán így van, ez logikus is. Elsősorban a hang vibrál, tehát rezegtet és ez meleggel jár, másodsorban a test így védekezik természetesen a baj ellen, hogy melegít, bezálasodsz stb. Na és a bajos rész talán melegebb is a környezeténél, mert megy ott a nagy csetepaté. A természet is tudja, hogy akkor nagyobb a mozgás, jobb lesz az anyagcsere, ami segíti, hogy legyőzze a bajt. Sőt, még ha fázol el is kezd rezegtetni, szinte kiráz a hideg fizikusan is, jelezve, hogy térj észhez és gondoskodj róla, hogy ne fázz meg.

 

Egészen addig, amig a gyulladás el nem múlik, ami mostanában percek, vagy néha akár 1 óra kérdése. Ez nálad is így van? (tudom már jó ideje semmi sem volt)

Hű, de gyors vagy. Percek alatt? Igaz, nekem is sikerült elérni egypár dolgot szinte percek alatt. Lehet azért segített valamit, amiket itt összehordtam és nemhiába szedett rá Mirdad, hogy írjak valami dumcsit róla. Úgy látom, valamit át tudtam adni belőle....... Arra nem gondoltál, h ha már kerül testi baj, akkor tovább léphetnél a finomabb anyagok felé? Nem tudom az mi lehet, de bitos van finomabb rezgés, aminek neki mehetnél ,nem?

De gondoltam, gondolom is, hogy mi lehet az. A tudat rezgései, a gondolatok - ezek valami elektromágneses hullámok lehetnek és így szentségül gyorsan rezegnek. Mivel az elmúlt évek során rengeteg infó bent belém a rezgésekkel kapcsolatban, van honnan a tudatnak előhívni az infót és már lehet ez is megindítja bennem ugyanazt a reakciót. Most tulajdonképpen ezt csinálom, tehát semmit, csak úgy létezek és a tudat szedi az agyból az elraktározott infót.  

Ja meg a másik, amiben sikerül mocorogni, ha az emésztéssel van valmai gubanc. Csikarás, vagy bármi. Mikor megelégelem, van hogy megállok állásban, és jönnek a mély, nagy mély ááá és úúú-k.Figyelve, hogy meddig megy, rezgeti e kedvesen az altájat. 10 perc ilyesmi és megnyugszik a terület és lehet operálni tovább. Nagyon jó. Én mindenféle hangot nagyon sokat próbálgattam, mert fogalmam se volt, hogy egyáltalán hat-e a hang ennyire. Mikor rájöttem, hogy tényleg hat, akkor kezdtem bogozni, hogy melyiket hol érzem a legjobban. Ebből csak gondolom, hogy ott hathat talán a legjobban, mondjuk más hang már nem annyira, de nem tudom mennyivel kevesebbet. Majd az idő megoldja, hogy mennyit tévedtem és mennyit nem. De van olyan érzésem, hogy igen sokat nem tévedhettem.Írtam a bénult fickó családjának pár 5letet. Jó volna ha véleményeznéd, h helytálló e. Küldhetem e-mailben, vagy kerüljön fel de?

 

Szerintem nyugodtan teheted ide is, nekem nem okoz gondot. Az e-mailokat amúgy is mindig azonnal törlöm, itt legalább megmarad(hatna). De az utolsó mondatból az jön le, hogy inkább mailban küldenéd. A döntés joga a Tiéd...... 

Előzmény: Semmisem (315)