ghepard Creative Commons License 2010.11.09 0 0 310

Hát nekem is volt nyaksérülésem, 2008 áprílisában vagy májusában szenvedtem el. Az ütés a homlokomat érte, de nyakam sérült meg. A foci kezdete előtt pár percig a kapuban voltam (mindenki sorra jön úgy 5-5 percre) és egyszerre ketten lőttek kapura. Az egyiket nem láttam, mert a másikra összpontosítottam és még teljesen lazán álltam. De közben a másik oldalról (a fickó mentségére legyen mondva, hogy nem jól lát és nem vette észre, hogy a másik oldalra koncentrálok és úgy is állok) a vizes labda nagy erővel talált el vagy 7 méterről homlokon. Teljesen lazán álltam ott és földhözvágott. A fejem akkora sebességgel gyorsult hátraféle, hogy magával vitte a tehetetlen testemet, pedig 95 kg vagyok (193 cm magas). Először azt hittem, hogy meg se tudok mozdulni a fejemet se tudtam. De aztán egy kis idő múlva megmozdult a lábam. Fel is tudtam kelni és végigjátszottam a meccset is. Megijedtem akkor, meg is rokkanhattam volna. De aztán nagyon rossz lett. Fájt, ropogott, nem is nagyon tudtam mozgatni a nyakamat. De kikeszmeregtem belőle lassan lassan. De még 7 hónap után se volt minden OK. Akkor az az ötletem támadt, hogy hátrafelé kezdek járni stb...... Innen már leírtam abban az összefoglalóban......

 

A fiúnak valahogy magába kell szívni, hogy ő saját maga tehet a legtöbbet saját magáért. Neki kell ezt azt gyakorolni, ha belül nem akarja, vagy nem nagyon hisz benne, akkor nehezen mozdul meg valami benne....... Én csak esetleg leírhatom, hogy mihez kezdenék, de tapasztalat nélkül nem tudhatom, hogy segítene e azon a problémán. Hiába, az ember akkor tudja meg, mikor megtapasztalja, addig csak ismertetve van a dolgokkal és mondjuk hihet bennük vagy nem.

 

Igen, nagyon sok a köhögő ember mindenhol. Én is észrevettem, hogy sokszor már elég arra gondolnom és termelődik több nyál, még csak nem is drümmögök magamnak. Ez már lehet azt jelenti, hogy valahogy belém van gyömöszölve a reflex.

 

Hát igen, az is lehetne a megoldás, de valahogy nem nagyon preferálják. Most egyre csak növekszik a rákosok száma, a szemléletváltással egy generáció alatt is lehet számottevően csökkenne a benne szenvedők száma. Szinte csak egy irányban kutatnak és emésztenek fel irdatlan mennyiségű pénzt. Lehet ettől a sok pénztől se nagyon akarnak megválni. A sok beteg ember nagyon jó biznisz.

 

 

Előzmény: Semmisem (309)