Törölt nick Creative Commons License 2010.11.09 0 0 7490

"Most ezen lények óta több ezer év eltelt, tehát volt idő az eltűntetésre..."

 

És nem utolsósorban szerintem ezt az eltüntető munkát - tudom paranoid összeesküvéselméletnek tűnik, de ha jobban meggondoljuk nagyon nem irreális - a "szent" inkvizíció, a zsidó-keresztény- és délebre-keletebbre az iszlám fanatizmus tűzzel-vassal való pusztitása is erőteljesen segítette. Hiszen az ősi misztika, az egyik nagyvallásnak sem tetszik, hiszen mindkettő dogmáit veszélyezteti erősen egy olyan ősi, okkult tudás, mely egészen más válaszokat ad az emberiség ill a világ eredetére, a teremtő ill a transzcendencia mibenlétére és esetleg olyan konkrét működő technikákat tud (szemben a kiszámíthatatlan, lutri imádkozással, amit ők ajánlanak), mellyel mi magunk is akár, azokat megtanulva istenszerű lényekké változhatnánk. A diktatorikus, agymosó dogmákkal operáló erőszakos, terror-misztikumok hatalmát nem szolgálják az ősi igazságok, hanem rövid úton döntenék meg. Vélhetőleg ezért lett pokoli, sátáni, üldözött, mágjára küldött minden ami "boszorkányos", mágia, okkultizmus, ezoteria, ősi misztika, hagyomány, pogányság.

Ezért pusztították el a drága konkvisztádorok lényegében szinte a teljes amerikai, ősi írásos hagyományt és szerintem ezért volt az a szerencsétlen "baleset" is, hogy leégett az Alexandriai Könyvtár és eltünt, elpusztult vagy el lett rejtve szinte az összes ősi nyom, jel és iromány és készült sok sok férevezető, hamis krónika és ősi "bizonyíték" (meggyőződésem hogy emögött is egyházi titkosszolgálati jellegű tevékenység állt, hogy zavart keltsen)...

(a titkos, rejtett, vatikáni raktárokat és pincéket, szívem szerint egy fegyveres csoporttal lerohanva rámolnám ki és amit találnék, bemutatnám nagy nyilvánosságnak és mellesleg ugyanezt tenném a Kairóban is, mivel ott legalább annyi aljas, sunyi módon dugdosott dolgot vélelmezek, amik egész más megvilágításba helyeznék az emberiség őstörténetét!!!!!)

E páni, hisztérikus, tűzzel-vassal történő, tömegmészáros nyomeltüntetés Európában is egy elképesztő, legalább ezer évig tartó emberiség ellenes bűncselekménysorozattal zajlott és szerintem a mai napig is folytatólagosan zajlik. A hatalmat és vagyont jogtalanul bitorló, mindenkori elit bármit megtett, mindenre képes volt, hogy eltüntesse az "istenek", kabirok, Atlantisz, az ősi tudás nyomait, ugyanis olyan technikáik, olyan tanaik voltak, melyek segítségével az ember hatékonyan és gyorsan válik sokkal magasabb szintű gondolkodóvá és nem tűri el a rabszolgaságot, társadalmi zsarnokságot, önkényuralommal elnyomott jobbágyságot; és tudatosság mellett kellő erőre, technikára is szert tehet vele, amivel hatékonyan megdönthesse az önkényuralmat.

Eme tudás publikussá válása pedig nekik pedig nagyon nem lett volna jó, ahogy ma sem lenne jó a hatalom és vagyon bitroló elitnek, ha a zombitömeg tudatossá válna, valóban gondolkodni kezdene és rádöbbenne hogy lényegében a mai civilizációban is minden átverés, szemfényvesztés és illiúzió, az elit körök jogtalanul bitorolják el a javakat, míg a köznép közönséges kiteényésztett rabszolga; mindezzel emberiség ellenes bűncselemények sorozata valósué meg folyamatosan. Az elhülyítés, a butaságban-, tévedésben tartás, a manipuláció alapvető technika; hát már az ókortól tudottan, cirkusz kell és kenyér ehhez és amint a kereszténységet legyártó római császár ezt okosan elkezdte, a kereszténység évezredek alatt tökélyre vitte és totális hatékonysággal irtotta ki a teljes emberi civlilzáció emlékezetéből a valódi ősi tudást, és tüntette el fáradhatatlanul és alaposan minden nyomát.

Ez lehet szerintem az egyik fő oka annak, hogy szinte semmit sem találunk és ezért zseniálisak a mítoszok, szájhagyományok, eposzok, amik segítségével képesek voltak a bölcs ősök minden írtás ellenére is átmenteni valamit az ősi tudásból.

 

A másik ok pedig az lehet, hogy egyszerűen nem néztük át, nem kutattuk át az összes lehetséges lelőhelyet. Saccom szerint, az emberi célirányos, tudatos kutatás együttvéve a véletlen, spontán felfedezésekkel is csak a lehetséges lelőhelyek legfeljebb néhány %-át tudta átnézni, feltárni, hiszen a Föld nem olyan aprócska. Irtózatosan nagy területek vannak érintetlenül, s ahhoz hogy azt állíthassuk. nincs sehol semmi: több kilométeres mélységben kellene átkutatnunk földet, vizet, jeget. Ki hol mikor tette ezt meg? Sehol senki semmikor. Szinte elhanyagolható része a kutatható területeknek, amiket eddig a hivatalos emberi tudomány átkutatott... (a kincskeresők és magángyüjtők mi mindent találtak meg, azt meg sosem tudjuk meg)

Tehát azt állítani, hogy mivel nincs semmiféle jele, nyoma, fosszíliája az ősi, őskori fejlett, urambosá: hitech civilizációnak, tehát akkor az már ki is zárható, mivel biztosan nem létezett, ignecsak elhamarkodott elgondolás... Nemde?

Előzmény: Schenouda (7487)