borzimorzi Creative Commons License 2010.11.08 0 0 147

Nyilvánvaló a cég vétkessége, hiszen a testüregi motozás még akkor is legneccesebb téma, amikor bűncselekményekkel alaposan gyanúsítható személyeket a letartóztatásuk után vetnek alá ilyennek, és csakis rendőri szervek e tárgyból alaposan kiktatott alkalmazottai végezhetnek ilyen vizsgálatot,  ellenőrzött, előírásos körülmények között. Nem ám holmi büdös WC-be berángatni az áldozatot, aki ellen semmiféle gynú sem áll fenn,  és puszta kézzel taperolni az intim testrészeit!  Agyrém. 

 

A cég a bűncselekmények elkövetését aktívan elősegítette, hiszen sem megfelelő vizsgálót nem rendezett be, sem egészségügyi képzettségű személyzetet nem vett fel, sem egészségügyi és etikai képzést nem biztosított az ezzel foglalkozó alkalmazottainak, de még csak eldobható steril gumikesztyűket sem.

 

Nyilvánvaló  az is, hogy kellően érzékeny fémdetektorral minden kimutatható, nem kell ahhoz ujjal turkálni senki hüvelyében vagy végbelében,  bőven elég csak odatartani az eszközt a felöltözött személy fenekéhez pár centire.

 

Ha elég önbecsülésük van az áldozatoknak, akkor megkeresik a megfelelő ügyvédeket és akkora pert akasztanak ennek a szemét cégnek is, meg az egyes bizt. őröknek is a nyakába, hogy csak úgy brünög. A cég bűnsegédként és/vagy felbujtóként természetesen a Btk.-s ügyekben is megnevezendő. Mert azt, hogy a megalázó procedúrát még csak meg sem próbálták megfelelően leszabályozni gyakoriság tekintetében, valamint steril (vagy legalábbis tiszta és e célra elkülönített) vizsgáló helyiséget sem biztosítottak és eü-képzettségű alkalmazottakat sem vettek  fel, az nem magyarázható ki semmivel. 

 

Csót:

b