borzimorzi Creative Commons License 2010.11.07 0 0 145

Nagyon kiváló. Tehát a nemi erőszak is megáll, hiszen azt nem szükségképpen csak nemi szervekkel lehet elkövetni, hanem tárggyal ill. kézzel is, plusz a rendszeresség és a megalázás miatt a kínzás vádja is tökéletesen megáll. Plusz a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, de az már csak hab a tortán. Ha rendszeresen gumikesztyű nélkül történt, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem a nemi szervekbe elrejtett tárgyakat kerestek, hiszen egy kis fémtárgy simán kitapintható az ultravékony kesztyűn át is, hanem élvezkedtek, vagyis tapiztak.

 

Mivel az utóbbi 30-40 évben egyszer sem voltolyan hír,  hogy pilóta vagy utaskísérő követett volna el efféle visszaélést, netán terrorcselekményt, nyilvánvalóan légből kapott az összes indok, amivel ezt a gyakorlatot akarják alátámasztani. Mellesleg kicsi fémdarabot akár méhüregben is el lehet rejteni, tehát ha ez lett volna a cél, akkor csakis nőgyógyászokat és urológusokat alkalmazhattak volna, mégpedig hüvelyi ultrahangos vizsgálatra alkalmas eszközökkel felszerelt rendelőben.

 

Tehát az őröket magukat Btk.-s ügyekben - nemi erőszak, megalázás, kínzás, emberi méltósághozés jó hírnévhez való jog csorbítása, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés-, az őket erre felhatalmazó céget meg Ptk.-s ügyekben, brutális kártérítésekre kellene perelni. Legfeljebb majd nem vesznek jövőre 5 új repülőt, csak 4-et, és nem efféle Hardy-szintű hazugsággenerátorokra dobják ki a pénzüket. Azt a kevéske reputációját, ami valaha volt, egyszer már eladta a Tescónak. Kétszer nem lehet eladni, ez egy ilyen áru, sorry.

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (142)