borzimorzi Creative Commons License 2010.11.07 0 0 144

Hardy emlékeim szerint az a pofa, aki a TESCO-nál volt szóvivő éppen akkoriban, amikor a Tesco-titkok I és II kijött. Rezzenéstelen arccal hazudik. Kár is rá fecsérelni a szót. 

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy ennyire testközeli feladatot nem szabadna a nyolc általánost is alig elvégzett tahókra bízni. Van elég nyugdíjas orvos, szülésznő, bába, védőnő és más olyan, eü-végzettségű személy, akit alkalmazni lehet erre a munkára akár nyugdíjas korban, akár aktív korban, félállásban vagy egész állásban is. Ma, ha egy orvosnőnek vagy nővérnek, szakápolónak van 4-5 gyereke, sehová sem veszik fel, mehet munkanélkülinek. Egy ilyen feladatra azonban tökéletesen alkalmas lenne, a munkanélküli segélynél mindenképpen jobb. És mi az, hogy a WC-ben végezhetnek ilyesmit, más őrök és más vizsgáltak szeme láttára, netán pisiszagban!? Mi az, hogy nincsen egy vagy több elkülönített vizsgáló!? Az emberi méltósághoz talán nincs joga annak, aki egy ilyen szaros kis céghez ment dolgozni? 

 

Emberek testüregeiben való matatást  normális  erkölcsi érzékű cégnél nem szabadna másra, mint egészségügyi végzettségű, etikából kellőképpen kioktatott személyre bízni. Ha valaki amiatt kap nemi betegséget, mert ezeknek a tahóknak még annyi esze sem volt, hogy gumikesztyűt váltsanak két személy vizsgálata között, illetve nőknél előbb vizsgálják a hüvelyt és csak utána az anust, akkor majd ki fogja megfizetni ezeknek az embereknek a megaláztatás, a párkapcsolati nehézségek (féltékeny férj stb.) és a többi kellemetlenség árát mint nem vagyoni kárt? Pláne, hogy a beszámolókban egyáltalán nem is volt szó gumikesztyűről, tehát lehet, hogy simán a mocskos kezükkel turkáltak mások nemi szerveiben! Ez önmagában kimeríti a veszélyeztetést, hiszen a nemi betegségek meg más betegségek kórokozói simán bejuttathatók így az emberi szervezetbe.

 

Remélem, az ombuval meg más sóhivatalokkal való levelezés helyett mihamarabb keresnek egy jó ügyvédet, az aztán majd kivasalja a tisztelt cégből minden megalázott alkalmazottnak a számára minimum az éves fizujának az ötszörösét , kártérítésként. Csak jól fel kell listázni mindent. A fájdalmat,a  megaláztatást, azt, hogy műveletlen tahók nyúlkáltak beléjük a legalapvetőbb élettani, kórtani, higiénés és illemtani ismeretek nélkül. Az esetleg emiatt elkapott nemi betegségeket és az ezt követően joggal féltékenykedő és válást tervező feleségeket és férjeket, a megromlott párkapcsolatokat és általánosságban a megromlott közérzetet, pszichés instablilitást. Főképpen a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetést, hiszen a vizsgálatok nem steril módon zajlottak, avgyis csak a Jóisten kegyelmén múlt, ha valaki nem kapott AIDS-et. Az jó kemény Btk.-s tényállás, majd odaben t anehézfiúknak lesz pár szava az efféle "biztonsági őrökhöz". Ugyanis a neházfiúknak is van felesége, barátnője, aki vásárolni jár, netán repülőn is utazik vagy dolgozik... Ami meg a céget illeti, amelyik ezeket a tahókat rászabadította a stewardessekre meg a pilótákra: a gatyát le kell perelni az ilyen barom cégről, hogy attól koldujon!

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (138)