58.Péter Creative Commons License 2010.11.07 0 1 3165

Nos mivel a samott béléscső saválló, lúgálló, 1000 C0 -ig tűzálló, tehát a kéménytüzet is károsodás mentesen elviseli, mind szilárd tüzelésre, mind gáztüzelésre alkalmas, persze nem egy időben, azért csak megkérdezem mi a gondotok vele, ha nem lenne ott a gázkazán a  szomszéd helységben akkor semmi gond? Induljunk ki ebből az állásból. füstcső ki lezár, majd másik füstcső bedug.

Kérném az ide vonatkozó rendeletet beidézni, mert ez nem azon múlik, hogy a kéményseprő azt mondja, nem szoktuk elfogadni.

Egyébként az indokként azt jelölte meg mikor erről beszélgettem vele, hogy lemossa a kormot a kémény faláról, ÉS? Tehát tisztít, neki nem kell!

Eddig fűtöttem gázzal, innentől meg pellettel, ennyi.

Egyébként képviselőként dolgoztam a Shiedelnél, és én is láttam csodákat, ez nem tartozik a tárgykörbe, ráadásul azért egyeztettem előtte nálam szögletesebb tanult emberrel, aki áramlástechnikai szakvéleményt is adott ki rá, ismerve a felállást!

Nem kaptam fel a vizet azt kérdeztem van-e a gondomra javaslatotok, nem az hogy mit miért nem lehet megoldani szerintetek.

No a kémény ügyön ha túl tudunk lendülni, szívesen várom az építő javaslatomat a valódi kérdésemre.

Ettől függetlenül nem biztos hogy az a jó taktika ha lehülyézitek a gyanútlan érdeklődőt, legalább kérném elolvasni amit írtam.

Ha nem kívántok a témával érdemben foglalkozni, el is mehetek a fenébe, azt gondoltam a fórum célja az hogy segítsünk egymásnak, mindenesetre ha engem kérdeznek igyekszem tudásom szerint jó tanácsokkal ellátni a kérdezőt.

Előzmény: Blue_Sky_007 (3156)