Babco Creative Commons License 2010.11.06 0 0 172

Nem arra gondoltam, hogy kiket céloznak meg, hanem az, hogy mi hangzott el a kis - nekem már csak azok maradnak - patkányok szájából. Innentől kezdve bármikor meglátom őket, már bármit csinálhatnak, utálom őket.

Olyan, mintha az ember hitébe gázoltak volna bele és még bele is törölték volna a sáros csizmájukat, majd megfordulva még vissza is köpnének. Tisztára mintha az angyalkát játszó pudingot evő csajok mellett megjelennének és közölnék: ez mekkora baromság, nincs isten, nincs mennyország. Ez egy nem vallásost nem érdekel, de sok embert bánthat.

Ott egy rakás gyerek aki írja a levelet (nem kis erőfeszítéssel!!!)  a Télapónak/Jézuskának/karácsonyi angyalkának/húsvéti nyuszinak/fogtündérnek/stb, reménykedő pofikával várja a csodát, bújik oda anyjához-apjához és csillogó szemekkel kérdezgeti, erre jönnek a bolhás kis görények, és közlik, hogy minden az Auchanból van. Köszíííí!!!!!! Ilyenkor ha élnének, puszta kézzel tudnám kitekerni a nyakukat és mint Ozzy Osborne a fogaimmal harapnám le a fejüket. Aki ezt a mondatot leírta, akik ezt jóváhagyták, azoknak vagy nincs gyerekük, vagy csak szimplán szívtelenek.Lenne gyerekük, esküszöm odaállnék melléjük amikor sorban állnak a Télapó-ünnepélyen, a kicsinek fénylik a boldog pofikája, csillognak a szemei, áhitattal nézi miközben izgatottan jár az agya, hogy vajon melyik verset is mondja a Télapónak, és hogy igen, itt a TÉLAPÓ, a csodálatos, a fantasztikus, vajon hol van a szánja, hol vannak a rénszarvasok és kérdezné, hogy ugye tényleg tudnak repülni..... én meg közölném mellette álva: Ááá, ez csak a zugalkoholista Józsi a raktárból, aki a könyvelési osztályról a Micikét keféli az ebédszünetben és a szakállát is most ragasztotta fel a mosdóban.

Előzmény: stuncenpudli (170)