bandrás61 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 19900
Valósak az általad felvetett problémák. Nagyon nehéz embereket találni a rendezéshez. Sokszor el kell fogadni a témában gyakorlatlan emberek segítségét is. Megint az általános pénzhiányhoz érünk vissza. Nincsenek szponzorok. Egy barátom Svédországban tanult, eljárt rendezőnek sportrendezvényekre. Nem győzet hazahordani a márkás téli, nyári sportruháit. Na ott már lehet válogatni a rendezők között.
Sok olyan rendezvény van ahol a tt mellé felkerül a terepfutás is a programba. Itt a régi rendezők jól megszokott langyos vize kiborul. Több ember, több kocsi, több munka. Utána megkérdezik: Kell ez nekünk? Még haszon sincs rajta. A tt-re elég pár kis csoki és van bőven induló.
A szalagokat tényleg leszedik egy nap alatt. A festék fél év múlva is látszik az aszfalton. Minden sarokra nem lehet embert állítani. Nehéz jó megoldást találni.
Talán össze kéne fogni a rendezőknek és közösen beszerezni a szükséges dolgokat. Biztosan olcsóbban lehetne vásárolni. Egységesíteni kellene az ideiglenes jelzéseket. A versenyzők így kevesebbet tévesztenének.
Nehéz külön választani a terepfutó versenyeket a tt-től. Ha közös a rendezés, akkor kisebb a veszteség. A sok túrázó biztosítja a pénzt a terepfutás rendezésére.
Azoknak akik szeretnének tenni valamit az előbbre lépésért, jó lehetőség ez a topik.
Gondolkodjunk együtt.
Előzmény: e b o l a (19893)