jophiel Creative Commons License 2010.11.01 0 0 49630
Nekem is 18 a FSH-m, és itt azzal már csakis donorpetesejtes lombik jöhet szóba ... szóval mi most erre gyúrunk. Egyébként utólag végiggondolva talán nem ok nélkül nem sikerült (sikerült, de fére) 6 lombikunk -- pedig voltak petesejtek (11 és 4 között minden volt), spontán termékenyültek meg, látszólag minden oké volt. csak épp nem/rosszul tapadtak meg ... szóval most rengeteg pénzt kell összegyűjtenünk, és akkor talán lesz esély a donorosra.

A progi krémmel kapcsolatban eléggé ellentmondásos infók vannak, hacsak nem orvos ajánlja, én óvatos lennék vele. Bár még úgy is, ha orvos ajánlja. (Én egyszer jártam meg öndiagnózissal nagyon csúnyán, azóta tanultam belőle.)

A ciklus rövidülése és a menzesz változásai (főleg, ha van ugye kézzelfogható magyarázat is, konkrétan a magas FSH) nagy valószínűséggel a kimerülés kezdeti jelei. Ez persze nem zárja ki a terhesség lehetőségét, csak csökkenti az esélyeket. A dokim azt mondta, esetemben (FSH 18.2) donorral 50-60% az esély, sajáttal max 15% az ő tapasztalatai alapján.
Előzmény: baba37 (49622)