Astrojan Creative Commons License 2010.11.01 0 0 59546

Amikor megfeleltetjük az absztrakt eseményeket a valóságnak, valóságos, tehát nem matematikai eseményeknek feleltetjük meg őket, és ez számos praktikus problémát eredményez.

 

Igen, jól látod, ez rendkívül súlyos és átfogó problémák tömegét eredményezi, például azt, hogy a fizikusok zöme azt képzeli, hogy a matematikai tér keletkezett valamikor az ősrobbanás táján, aztán a matematikai tér ami nincs, felfújódott, és ez a MATEMATIKAI, végtelenül kicsi, nem anyagi pontok végtelen sokaságából álló, elképzelt és fiktív, nem valóságos tér (a semmi) akár manapság is befurakodik az anyagi részecskék közé és azt szétfeszíti, létrehozva a táguló világegyetemet. Megáll az eszem.

 

A matematikai tér NEM KELETKEZETT soha hanem kitaláltuk. Nem létezik most sem és soha nem is létezett mert matematikai absztrakció. Ezt összezagyválni a valósággal hihetetlen butaság. Az absztrakciókat, fogalmakat a természet leírása végett hoztuk létre és nem azért, hogy a természetet behelyettesítsük vagy lecseréljük vele.

 

Anyagi részecskék nem tudnak úgy tágulni, hogy matematikai pontok szorulnak közéjük. A Világegyetem tágulását a sötét energia okozhatja mert az létezhet, de a tér nem okozhatja mert a tér matematikai pontok végtelen halmaza, nem anyag.

 

Mégegyszer mondom (nem neked címezve!),

 MA -TE -MA -TI -KA -i,

nemlétező pontok, hogyan lehetne ezt megérteni ?

 

Az Ősrobbanást a sötét energia okozhatta, ami gravitonokból áll, így az Ősrobbanás kezdeti sebessége c2 volt és azóta is lassul. Ezt ki is mérték az SNI szupernovák fényességvizsgálatával, de azt hitték, hogy gyorsul. Csakhogy a távolabbi SNI-ek régebbiek és ez azt jelenti, hogy régebben volt gyorsabb, nem pedig ma. Ma lassúbb a tágulás, rossz a leírás, nem szükséges a teret tágítani mert az Univerzum tágul, nem a tér. A tér nem tágulhat mert nem létezik, ez a leírás biztosan rossz.

 

 

Előzmény: Nautilus_ (59545)