nqwengdan
2010.10.29
|
|
0 0
372
|
Tisztelt Jogász! Az lenne a kérdésem hogy a nővérem provokálta és nekiment anyunak bátyám meg felment és megvédte egy pofont adott neki tenyérrel, kicsi pirosas csík látszik a szeme alatt. Ő elment feljelenteni és az a kérdés ha súlyos testi sértés akkor mi lesz belőle de én nem hiszem mivel egy pofont adott neki és azt is tenyérrel és nem nagy erővel és 2-szer szólt neki hogy fejezze be erre ő mért mi lesz meg ilyenek megy gyere-gyere akkor.Amúgy civilben polgár őrködik és nem volt még büntetve soha még gyorshajtásért sem a kérdésem az lenne hogy ezek lehetnek-e enyhítőbb körülmények hogy ő csak az édesanyját védte. Továbbá engem a párjával megfenyegettek telefonon de engem nem tudtak kihozni a sodromból és nem fenyegettem vissza.Ez már nem az első eset volt többször nekiment anyunak megharapta megrugdosta és ezt ment oda megelőzni bátyám noha tanú nincs mert csak anyu,nővérem és bátyám voltak ott, most ő meg hazudozik összevissza. A kérdésem hogy mi lehet az ügyből a leírtak alapján??? Kérem mi előbbi válaszát mert ez alapján lépnék! Válaszát előre is köszönöm? |
|