Bundi1000 Creative Commons License 2010.10.27 0 0 1894
Én is csak találgatni tudok, de szerintem nem lett volna hosszú életű a 3. Birodalom. Hitler a háború megnyerése után néhány évvel elhunyt volna, mert a gyógyszerek amiket szedett erős parkinson-kór kialakulásához vezettek volna, és mint tudjuk, már életében is súlyos rohamai voltak.

Másrészt nem hiszem, hogy behódoltak volna neki. A leigázott népek lehajtják fejüket neki, de nem alázkodnak meg, bár erre kényszerítette volna őket. Vissza akarta állítani ugyebár a Római birodalmat.. Gondoljunk csak bele, mik voltak a Római birodalom problémái felbomlása előtt. Legfőbb probléma az idő és térbeli korlát,a birodalom véges kiterjedése. Hitler elképzelése hasonló lett volna, leigázni az egész világot, hogy mindenki a német uralom alatt éljen. Ez azonban nem csak a Krisztus utáni 1-5. században volt lehetetlen vállalkozás, a 20. században sem lett volna lehetséges ezt kivitelezni. Egy ekkora birodalmat irányítani és összefogni szinte lehetetlen.

De eleve miért is beszélünk erről, Hitler győzelmének saját hadserege és emberei is ellenségei voltak. Lázadtak ellene, a háta mögött szövetkeztek, s már-már azt tervezték, hogy ki fogja irányítani a birodalmat a Führer halála után. Még ha meg is szerzi a hatalmat Hitler és győz, saját emberei is annyira elvakultak és elvetemültek voltak, mint ő maga, így nem sokáig hagyták volna uralkodni.

De mindenesetre ha Hitler győz, folytatódtak volna a deportálások, a borzalmas emberkínzások és emberpróbáló hadjáratok, feleslegesen harcba küldött egységek és az elpazarolt muníció. Minden német mintára született volna, úgy, ahogyan a németek akarták volna. A világ talán elvesztette volna saját mibenlétét, azt, amitől Föld a Föld.