bika110 Creative Commons License 2010.10.26 0 0 1060
A képviselöi költségtérítés valóban többletkiadás lesz a városnak, de ha leszámoljuk a mutyingában kiáramlott pénzeket, biztosan jobban jár a város. A kontroll meg adott, hiszen látható, hogy mindenki mindenkit figyel a képviselök közül.

Sokat kell dolgozniuk csak 6-an vannak, lehet hogy sok a fölös idejük, de elvárni a kemény munkát simán az elhivatottságra appellálva szerintem nem lehet. Az érem a másik oldala, hogy a régiek ha „hibáztak“ vagy védekeztek mindig elökapták „ ezt mi ingyen csak értetek tesszük“  a társadalmi munkát nehéz számon kérni, max nem válasszák meg többet, de ez sovány vigasz lenne 4 éven át.

A külsös alpolgármester szerintem kényszermegoldás lehet, a Kórodit felkérte nem vállalta. A Doktor Úr lehetne még alkalmas, de úgy tudom nagyon elfoglalt. A Horváth Zoltán  nem figyel, vagy nem érti a történéseket, ráadásul az elözö testület is mindig megvezette, vagy naivitásból vagy szorongásból szavazott velük. A Patonaival kapcsolatban még nincs tapasztalat, de Ö is elfoglalt vállalkozó, márpedig ha virágzik az üzlet az a fönök nélkül nem megy. A Fideszeseket biztos letiltották, bár a Takács rémálmainkba jöjjön újra elö. Sok lehetöség nem maradt, most nem 11-böl, 6-ból lehetne választani. Bárki is lesz, azt az égést már elkerüli a város, hogy egy müveletlen és agresszív kocsmáros képviselje.

Előzmény: Pesti Pista (1059)