Már a net-en gugliba beírva egy csomó online is árusító hifibolt kínálatában ott vannak ezek az átalakítók, csak be kell írni, hogy suzuki swift DIn rádiókeret, vagy beépítőkeret, vagy rádiódapter.
Lényegében mind jó, mert ha van is kis eltérés, be lehet igazítani, nem lesz neked ujjnyi rés. Volt pl. SX4-es, aki a szalonban vett annyira nem ócsó keretre panaszkodott, hogy kicsit csiszolnia kellett, mire bement. de ha moindenképpen jót, akarsz, mert nem bízol, akkor rendelj szalonban gyári keretet alkatrészszám szerint, és az drágán, de jó kell, hogy legyen.
Most gyárilag drága lenne, mert van külön a keret. A képen a 26-os van a gyári rádió felett, csak szellőző, ami a tiédben is van. Alatt a rádió. Csak érdekes, hogy a listában az a megjegyzés, hogy rádió nélkül.
A 28 az a keret, ahol a szellőző együtt van a DIN-es kerettel. Ez kellene neked. De itt a megjegyzés, hogy rádióval. A megjegyzéseket nem értem, az én logikám szerint fordítva vannak.
Na mindegy, akkor még kell a másikról a 4 - 1, a rádió nélküli lemeztartója. De lehet, hogy a rádió tartóján csak furatot kell kreálni, vagy a lemezből kivágni, hajtani, hogy jó legyen a másikhoz is, nem tudom, mi a különbség. talán megspórolható.
Meg kell a 7, a rádió alatti fiók, hogy kitöltse a 2DIN fiók rádió alatti helyét.
De az utángyártottakban talán ez együtt van meg, olcsóbban.