Kiss45 Creative Commons License 2010.10.21 0 0 175

KömKel,
Köszönöm szépen a rajzot!
Szóval a lemez ne legyen szélesebb, mint a fal + a szigetelés, de ne derékszögben legyen a lemez hajlítva, hanem kb 135 fokban, és még legyen egy picit visszahajlítva.
Egyébként én úgy terveztem, hogy egy 20 cm széles deszkát a fal tetejére erősítek, és ezt burkolnám a lemezzel. Kell az a 4-5 cm-es fül? Ha oda csak 3cm-t hagyok akkor egy méter széles lemezből 2 ilyen tudna készülni.
(A deszka amihez erősíteném, az 2,5 cm vastag.)

 

A szomszéd telken már áll ház vagy 30 éve.
A házam oldalához már nem lehet semmit építeni. A szomszéd kb egy hete járt benn az építési osztályon, mert szeretette volna a garázsát megnagyobbítani. Azt mondták neki, hogy ne is álmodjon ilyesmiről, a telek már annyira be van építve, hogy nem bővíthet semmit.

Egyébként a szomszéd telek négyzet formájú, kb 500 m2. Az enyém kissebb, csal 360, de nem túl keskeny 15,5 méter az utcafront.

Állítólag a házamnak már eleve úgy kellett volna épülnie, hogy megvan az a tűzfal magasítás, de annak idején azt nem úgy építették meg. Akkor megadták a használati engedélyt anélkül is. Most ezzel nem próbálkozom, mert az ügyintéző külön kérte, hogy legyen az megépítve, külön "kézzel" utólag beleírták az engedélybe, hogy azt meg kell csinálni, tehát biztos megnézik majd, hogy elkészült-e. Bárkivel beszélek róla senki nem érti minek ez. A környéken egyetlen ház sem épült úgy.

Előzmény: KömKel (172)