Szorka Creative Commons License 2010.10.20 0 0 2119

Nem, én sem tenném 40 fokban gipszbe a gyereket, csak ez a gipsz dolog teljesen kiesett nekem, pedig már volt róla szó többször is. Így viszont marad valami tavaszi időpont. Majd megkonzultálom a dokival.

Timinek mit műtenének a csípőjén?

Tudjátok, most a konferencia kapcsán azért elgondolkoztam valamin. Mégpedig, hogy tulajdonképpen miért nem csinálunk magunknak évente legalább egyszer két szabadnapot, amikor egy éjszakára eltűnünk valahová? Mert szerintem mindenkire ráférne ennyi (több is). Csak így nekem (meg nyilván másnak is) hatalmas lelkiismeret-furdalásom lenne, hogy a saját kikapcsolódásom miatt magára hagytam a családom. Még ha túl is élik, nem lenne az igazi. Ez viszont munka volt, bár mondhattam volna nemet is, de így valahogy máshogy jön ki az egész. Bár, be kell vallanom őszintén, hogy így is volt kisebbfajta lelkiismeret-furdalásom (azért, hogy micsoda karrierista anya vagyok), főleg, mert pont az elutazás napjára lett Eszter tiszta beteg. De végül nem lett semmi probléma.

Ma hazajöttem, és megint rámtört némi depresszió, de elég hülyeség miatt. Konkrétan a szomszéd néni pont kint volt, és sajnálattal állapította meg, hogy hiába húzta össze a leveleket a mi járdánkon is, már megint tele van. De muszáj takarítani, mert a nem tudom hányadik szomszéd erre jár, és nehogy reggel elcsússzon a nedves leveleken, én is figyeljek oda. Meg megkérdezte, voltam-e a zsákosztáson, tudom-e hová tenni a leveleket. Persze, ebben nincs semmi különös, de én teljesen elkenődtem. Most hogy szedjem össze a leveleket, mikor egyedül vagyok a két gyerekkel, Esztert nem hagyhatom bent, kint hová teszem (babakocsiban nem nagyon van el), stb. Meg nincs zsákom sem, mert az ingyenes osztáson tömegverekedés szokott lenni, és mivel mindig szombaton osztanak, amikor a férjem szinte mindig dolgozik, meg sem kísérlem, hogy két gyerekkel odamenjek. És ekkor úgy rámtört, hogy de utálom ezt az egészet, milyen jó lenne átlagos életet élni! Aztán később meg azért lesz rosszkedvem, hogy micsoda alak vagyok, ilyen hülyeségeken kesergek, másnak ettől jóval súlyosabb problémái vannak. Csak annyira unalmas, hogy tulajdonképpen minden napra jut valami ilyesmi. Bocsánat, hogy ilyen hosszúra fogtam, biztosan az idő meg az ősz teszi, de mostanában levertebb vagyok az átlagosnál.

 

Előzmény: Törölt nick (2118)