starck Creative Commons License 2010.10.19 0 0 364
" Nem azt mondtam, hogy a Hansgrohe olcsó kategóriája rossz, csak a tényeket írtam le. :) Azért valljuk be, egy Focus E2, S2-nél jobb választás egy Eurosmart. Ha Hansgrohéból inkább a Talis családot választanánk, akkor már más a helyzet. Grohénál az a jó, hogy a legolcsóbb Eurosmat-ban is ugyananz a kerámiabetét van benne, mint a prémiumkategóriás termékeikben. Ezzel nem a Hansgrohe hírnevét akarom lehúzni, rengeteget adok el belőle."

ööö..hát akkor, nem szeretném ha kioktatásnak vennéd, hogy sztem pár fontos tényt nem ismersz eléggé.

a hansgrohe kartusok az új M-s verziók, úgy mint régen is az előző típusnál: majd MINDEN hansgrohe, axor típusban megtalálható hacsak kifejezetten a design miatt ez nem volt az lehetséges. És előtte?...előtte a Damixa által kitalált majd a hansgrohe által megvásárolt és továbbfejlesztett acél-golyós keverős betét volt az isten. Ami viszont Mindegyik hansgrohe betétben és termékben úgymond kötelező:
a kihúzó kar ergonómikus elhelyezése, a kartus ( betét) hőfok szabályozási lehetősége, a perlátor saját ötleten alapuló zseniálisan egyszerű vízmennyiség szabályozása, a fogantyú boltic rögzítése. Röviden. ehhez képest a konkurens gyártók ahogy vesszük ám folyamatosan kullogtak, - nak a cég műszaki megoldásainak az átvételével, másolásával.

Én azért preferálom mert Megbízható, Kényelmes, Takarékos. az, hogy mennyit az értékesítés? az olyan mint a párizsilakossággal bíró Magyarország: változó. de ettől az amit írtam, még helytállóak - sok sok megelégedett vevő erre a bizonyíték a Gyors és Kiemelkedő piacon való megjelenés már csak hab a tortán.))
Előzmény: Csempesz 605 SRTI (355)