gema07 Creative Commons License 2010.10.19 0 0 2113
Szorka: Erának nemrég == lassan 1 éve volt achilles műtéte, nekünk 5 hétig volt a lába gipszben. Erre azért készülj, mert bár az adduktorok egy részét nem gipszelik, de az achillest szinte biztos. Kérhető un. könnyített gipsz, ennek járj utána, hogy a doki, aki műti, felrakná-e. A lényege, hogy nem egy nehéz csizma húzza a gyerek lábát, hanem egy sokkal könnyebb készítmény. Ebben a láb jobban is szellőzik és fürdethető is benne a gyerek. Keress rá a műanyag gipsz szóra, egyébként rehab boltokban kapható a gipsz és a hozzá való harisnya, alábélelő, meg miegyéb. Nekünk a novemberi gipsz azért volt problémás, mert csak az apja zokniát tudtam a lábára húzni, az meg ugye télen elég kevés, a nyár viszont az izzadás miatt nem a legjobb. Időzítsd a műtétet úgy, ha lehet, hogy a tanév vége előtt 1-2 héttel legyen, talán ez lenne a legjobb időpont, nem lenne olyan nagy a kimaradás és a nyáron már jöhetne a lubickolás és ha lehet a talpacska dögönyözése. egyébként utána jár 2 X 14 alkalom gyógytorna, a gyógytornász házhoz jön és otthon dolgozza meg az izmokat. Ezt se felejtsd.

Az én lányom is anyás lett. Eddig elvolt a mamákkal is, de mostanában, amióta ovis egyszerűen nem akar meglenni velük. Talán kevés neki az az idő, amit velem tölt és így próbálja pótolni az anyát. Olyan, mintha rámnőtt volna.

Ennek apropóján beszereztünk egy babahordozó kendőt, mivel a nyáron a Mátrában voltunk és a babakocsi nem vált be. Férjem is kipróbálta, annyira tetszett neki, hogy egész este ebben cipelte Erit. Eri egyébként 20 kg, úgyhogy a kendő erre is jó.
Kezdi a szavakat összerakni. Másik cipő, nem baj, szé á (szép álmokat) úgyhogy haladunk.