Angela. Creative Commons License 2010.10.19 0 0 204
csak egyszemélyes kapcsolatban tud dolgozni, matematikából a logikai összefüggéseket nehezen érti, helyesírása is elég gyenge. Minden eltereli a figyelmét, és mindig, minden percben rettenetesen fáradt. Emellett viszont (még) szorgalmas, és persze elég intelligens ahhoz, hogy felmérje, a többiekhez képest ő gyenge, így hát el is könyvelte magát ostobának. Ehhez már kapcsolódott a "csúnya vagyok" érzés is, és persze ettől folyton stresszel a közösségben. Nem közeledik a gyerekekhez, aztán búsul, hogy kitaszított. Pedig nem az. A gyerekek érzik, hogy más, mint ők. Emellett persze kérdezd nyugodtan a hatodikos tananyagról, amit a bátyja mellett hallás után megtanul. Jelenleg úgy tűnik, a dominanciái zavartak, szóval valami ott akadt el. Ez a legrosszabb varia, mert már csontosodott a kézben- lábban, de túlfárasztja az agyat.
SEMMI konkrét infot nem kaptam eddig. Csak olyanokat, hogy furcsa, hogy szétszórt, hogy rendetlen. Most, idén jött először konkrétan (iskolát váltottam, mert az előzőben rendszeresen megalázták és szekírozták), hogy akkor figyelemzavar, és ide meg ide menjek el vele. Szóval nagyon kell figyelni, mert sokszor a pedagógus is tudatlan, vagy nem úgy közli, amit lát, hogy ezt felfogjuk rendesen, csak egy nagy kuszaság van.
Előzmény: AliceCsodaországban01 (201)