Magirus Creative Commons License 2010.10.17 0 0 166
Üdv katadam!

Természetesen itt én vagyok a gyenge láncszem. Tehát itt a félre értések elkerülése végett nem vádaskodni akartam és földbe döngölni a tanárokat. stb stb. itt ha valaki béna az csakis én vagyok.

Rengeteg nyelvtankönyvem van nekem is. 3-4 polcot tesznek a különféle nyelvtankönyvek. Valaki ezt valaki meg azt ajánlotta. Jelen pillanatban egyikből sem tanulok. Két angoltanárhoz járok itt a városban. Az egyikkel nyelvtanozunk a másikkal beszélgetünk. ja és van angol hanganyagom is amit hallgatni szoktam a hozzá tartozó szöveget tartalmazó könyvel.
Három van négy héttel ezelőtt felvetettem az angol tanárnőmnek hogy én isten biza elmennék nyelvvizsgázni mert írtózatosan sürget az idő (tanulmányi szerződés miatt). A tanárnő gyakorlatilag bebizonyította ott akkor hogy a nyelvtudási szintem az alapfokot sem éri el (4 év angol nyelvtanulás után) és elkeseredésemben írtam be ide. Az azóta eltelt idő alatt sem éreztem fejlődést az angolban, úgy érzem egyhelyben topogok hosszú idő óta. A megtanult anyagokat elfelejtem és rövid idő múlva ismételten tanulhatom újra. DE azt meg kell vallanom nem napi szinten tanulom az angolt.
Nekem valahogy olyan anyag kellene amit megtanulok akkor azt vissza adva elég a nyelvvizsgához.
Van egy kollegám aki angol tanárnő volt és utánna jött át hozzánk. Ő segteni akart és hozott egy netről letölthető középfokú nyelvvizsga anyagot hogy töltsem ki. Tudjátok mennyire tudtam kitölteni azt a tesztet? Le se irom:-(


Tisztelettel


Előzmény: katadam (163)