anyagos Creative Commons License 2010.10.15 0 0 91
Sziasztok!
Ha emlékeim nem csalnak Varga Lajosnak hívják, magyart tanított nekünk. Nagyon jó fej volt. A későbbiekben még meg fogom említeni.
1980-1984 között jártam ide, ép.anyag szakra (F). Ofőm Pusztahegyi Ilona volt (P.I. -ez volt a szignója az ellenőrzőben :-)) Persze oroszt is tanított.
Kezdem az elején:
A felvételi papírt még Szamos Géza igazgató írta alá, de szeptembertől már Balázs vitte az iskolát. Jellemző erre az időszakra, hogy a bolond ballagáson bicajjal, motorral rohangáltak az akkori negyedikesek az aulában. Később nemhogy ez, de a sima bolond ballagás is tiltott lett (1984).
Pichler István(?) rajz, műszaki rajz I. II. osztályban. Később egy hölgy tanította a nevére nem emlékszem már azt hiszem külsős volt.
Matek tanár hát az elsőbe volt vagy 10, mert az eredeti tanárnő (nem ugrik be a neve) sokat hiányzott.
Muczer Tivadar - alma, +gigantikus méretű Szilikátipari gépek c. könyv a hóna alatt "Tessék írni... 1-es alátét, 2-es gumidugós tengelykapcsoló :-)
Varga László elektrotechnika - számítógép akkó még nem vót!! Később irányítástechnika. Juhász Zsiga tanárúr - mechanika/statika Torna: Királyhegyi Bea - valamikor 82-83-ban érkezett a suliba osztályunk egyik védőszentje volt. Tóth Imre (külsős) üvegtechnika. Kékesiné fizika. Aztán elsőben a három kémiatanár Bendike, Gajdos Erzsébet és Maja (Mária, vez.név ?) Mindháromra jószívvel emlékszem vissza. Nagyon rendesek voltak.
Első nekifutásra ennyi.
Előzmény: MN5818 (90)